Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Opening 2de winkel te Genk ! Opening 2de winkel te Genk !

NIEUWS | 26-08-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

 

Wij zijn verheugd jullie te mogen aankondigen dat onze 2de winkel binnenkort de deuren opent te Genk !

Iedereen is van harte welkom tijdens het openingsweekend van vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 (zondag van 14 tot 18 uur) !

Wij ontvangen u graag met een glaasje bubbels en een zoetje.

Tijdens het openingsweekend geven we een korting van 10% op de ganse collectie !!

Bovendien krijg je nog een lekker bruisend geschenk bij iedere aankoop !

 

In onze winkel te Genk bieden we een "totaalconcept voor de modebewuste vrouw" !

Door onze uitgebreide collectie schoenen, handtassen, juwelen, sjaals en ook kleding zorgen wij ervoor dat u piekfijn, en helemaal met de laatste mode mee, voor de dag komt !

 

Kellens is gelegen in de Molenstraat 47 te 3600 Genk.

 

Over de totstandkoming van de samenwerking :

Schoenen Kellens is reeds verschillende decennia een begrip in Genk en omstreken en de twee zaakvoerders en zussen Vera en Martine Kellens waren zinnens om de zaak stop te zetten, aangezien Vera besloten had het wat rustiger aan te gaan doen. De winkel alléén runnen zag Martine , de jongste van de twee, niet meteen zitten. Wij vonden het zonde dat zo een mooie zaak zou sluiten en daarom zijn we met Martine aan tafel gaan zitten om te bekijken of we de handen niet in mekaar konden slaan om samen de winkel verder te zetten.

En zo geschiedde : La Boté nam schoenen Kellens over en Martine blijft meewerken en mede-verantwoordelijk in de winkel te Genk.

Onder de vleugels van en met hetzelfde logo als La Boté, maar met behoud van de naam Kellens, zijn we ervan overtuigd dat we aan het verhaal Schoenen Kellens nog een mooi vervolg kunnen breien !

Hopelijk tot binnenkort in één van onze twee winkels !

Sabine, Martine

en gans het La Boté- en Kellens-team.